- Æg fyldt m/ tun – kaperscreme
- Filoruller m/ feta – persille
- Bruschetta m/ paté – kapers – rucolasalat
- Fiskesalat m/ tun – bredbladet persille – tomat – rød peber
- Varmrøget laks m/ frittata – hjemmelavet pesto
- Lammeculotte m/ citronolie – rosmarin
- Nudelsalat m/ haricots verts – valnødder – tomatpesto
- Salat m/ nektariner – salatløg
- Olie/eddikedressing
- Skønne oste
- Frisk frugt
- Appelsinmarengs m/ appelsincreme
- Hjemmebagt brød
Flere menuer fra samme types
11
aug
Buffet 1
Kyllingebrystsalat m/ persilledressing anrettet på salat Melon og bønnesalat m/ røget laks Lun kalveculotte Små lune smørristed...
11
aug
Buffet 2
Avocadosalat m/ frisk spinat – marksvampe Kold torsk m/ æblepickle Rødspætte-fileter indbagt i iceberg salatblade m/ røge...