Om Madheksen

Madheksen laver mad til dig uanset, om du holder et større eller mindre selskab. Derudover har vi en række firmaer, som hver dag nyder vores dejlige frokost. Vi sætter en ære i, at maden er i orden, og vi er meget bevidste om, at det ikke kun er maven men også øjet, der er med til at skabe det indbydende bord.
Derfor er maden fra Madheksen hovedsageligt anrettet på flotte fade og skåle.

Vi har sammensat en række menuer med forskellige temaer. Vi håber, du har lyst til at kigge lidt på dem og blive inspireret på madfronten.

Er der noget, du vil ændre i en menu, så skal du bare give os et ring, så finder vi også ud af det, så du forhåbentlig ender med at være både mæt og tilfreds.

5/5
“Vi er meget begejstret for maden fra Madheksen! Virkelig velsmagende, lækker og helt igennem fantastisk mad. Og der er SÅ meget skøn mad”

Praktiske informationer

Returnering

Transportkasser og rent service skal venligst leveres retur til os dagen efter, at vi har leveret maden til jeres arrangement (leveringer til lørdag skal dog først leveres retur mandag). Levering sker på vores adresse omme i gården udenfor indgangen til vores køkken. Hvis vi ikke er til stede til at modtage jer, så må I meget gerne lægge en seddel med jeres navn, så vi kan se, at det er jer, som har afleveret.
Kig efter skiltet til”Madheksen”, når du skal aflevere.

Betaling

Medmindre andet er aftalt ved bestilling, betales maden via bankoverførsel (se bankoplysninger nedenfor) eller MobilePay.
Vores MobilePay erhvervsnummer er: 29979.
Bemærk venligst at vores chauffører ikke tager imod Dankort eller andre kreditkort.

Specielle hensyn til religion, allergikere m.m.

Vi håndterer selvfølgelig rimelige hensyn til enkeltgæster. Ring venligst og aftal nærmere med os om dette.

Antal kuverter

Som udgangspunkt er de fleste menuer designet til selskab på min. 10 personer. Enkelte menuer er tænkt til endnu større selskaber.
Ved bestilling skal du angive overfor os hvor mange personer, som er med til jeres arrangement. Bemærk venligst også at ved større arrangementer er det ligeledes kutyme at bestille mad til et evt. serveringspersonale.
Børn under 12 år betaler halv pris for en kuvert, og børn i blealderen skal der naturligvis ikke betales for.

Vi beder venligst om, at vi får antallet af kuverter at vide min. 8 dage før afholdelsen af arrangementet. Dog kan der jo efter dette tidspunkt både forekomme afbud fra gæster og/eller, at der pludselig slutter sig ekstra gæster til selskabet.
Dette er selvfølgelig ikke noget problem, så længe vi blot er informeret om ændringerne i antallet af gæster senest dagen før selskabet.

Bank & CVR

CVR: 17527533
Sydbank Herning
Kontonummer: 7118 1027310

MobilePay erhvervsnummer

Du skal bruge følgende erhvervsnummer til at betale via MobilePay: 29979