Du er her:  Madheksen.dk » 3 retters menu

3 retters menu (Menu nr. 00)

Menuen indeholder:

Priser

Forret: 65.00 DKK

Hovedret: 149.00 DKK

Hovedret m/ kalvefilet eller oksemørbrad: 220.00 DKK

Dessert: 65.00 DKK

Forretter

Nr. 45

  • Røget dådyrkølle m/ melon – salat – brød

Nr. 46

  • Ørredmousse m/ lakserogn – citron – rødløg – creme fraiche – brød

Nr. 47

  • Lun smørgratineret pandekagepose m/ spinat – krabbe på tomatbund

Nr. 48

  • Rejer – krabbekød på sprød salat pyntet m/ tomat – agurk – flødedressing – brød

Nr. 49

  • Oksecarpaccio m/ parmesan – frisk basilikum – soltørret tomatdressing – brød

Nr. 50

  • Rejer i ingefær – purløgsdressing m/ mango og skiver af avocado – brød

Nr. 51

  • Rejecocktail m/ rejer – æbler – mandarin – nødder – bladselleri – salat pyntet m/ citron – dressing – brød

Nr. 52

  • Laks indbagt i butterdej m/ flødeost – spinat – purløgscreme

Nr. 53

  • Varmrøget laks m/ frittata – let salat – melon – dressing – brød

Nr. 54

  • Varmrøget laks m/ lun stuvet spinat – melon – brød

Nr. 55

  • Tomatsuppe m/ urter – foccacia brød

Nr. 56

  • Italiensk tapas-tallerken m/ div. pølser – oliven – æg – melon – ristet serranoskinke – rugbrødschips – tapenader

Nr. 57

  • Rødtungeruller i tang m/ grøntsager – semibagte tomatbåde – brød

Nr. 58

  • Tarteletter m/ høns i asparges pyntet m/ tomat – persille (2 tarteletter pr. person)

Nr. 59

  • Små vandbakkelser anrettet m/ laksesalat og kylling – pyntet m/ let salat – dressing

Nr. 60

  • Fisketallerken m/ indbagte kæmperejer – sød chilidressing – hvid fisk i filodej – spinat – tomat – ørredsalat – let salat – brød

Hovedretter

Nr. 61

  • Kalkunbryst m/ citronolie – bacon – æble – rosmarin eller lammeculotte
  • Stegte halve hasselbackkartofler m/ oregano
  • Grillede grøntsager
  • Tomatsalat m/ persille – løg – frisk mozzarella
  • Cremet sauce

Nr. 62

  • Oksefilet eller oksemørbrad
  • Salat inspireret af årstiden
  • Tomatsalat m/ urter – mozzarella – rødløg
  • Stegte kartofler i både m/ krydderier
  • Cremet sauce

Nr.63

  • Kyllingebryst i cremet svampe/sherry sauce
  • Kartoffel/courgettefad m/ rød peberfrugt
  • Romainesalat m/ blåbær – friske porre – saltede mandler
  • Bruschetta m/ tomatsalsa – urter
  • Brød

Nr. 64

  • Kalveculotte
  • Kartoffellasagne m/ courgette – persillelag
  • Salat m/ melon – ristede græskarkerner – blåbær – persille
  • Cremet citron/salvie sauce
  • Brød

Nr. 65

  • Kyllingebryst m/ ost – urtefyld svøbt i serranoskinke
  • Vilde og hvide ris – krydderurter
  • Spinatblade vendt m/ sennepsdressing
  • Ratatouille
  • Brød

Nr. 66

  • Helstegt okseculotte m/ hvidløg
  • Eller marineret hjortekølle/oksemørbrad
  • Haricots verts m/ baconsvøb
  • Karotter (kartofler stegt i både) – ribsgelé
  • Cremet sauce

Nr. 67

  • Svinemørbrad m/ bacon
  • Bagt kartoffelmos m/ hasselnødder
  • Broccolisalat
  • Grøn blandet salat
  • Cremet svampesauce

Nr. 68

  • Stegt fasanbryst
  • Pommes Anna
  • Ristede svampe
  • Skorzornerødder m/ bacon
  • Tomatsalat m/ rødløg – persille – ristede nødder
  • Vildtsauce
  • Brød

Desserter

Nr. 69

  • Udvalg af skønne oste (3 slags) – hjemmelavet knækbrød – oliven – kompot af druer

Nr. 70

  • Lun tærte m/valnødder – abrikos/sveskekompot – flødeskum

Nr. 71

  • Lun æblegratin m/ kanelcreme – friske æbletern

Nr. 72

  • Isbombe m/ brændte mandler – chokolade – friske bær/frugt

Nr. 73

  • Isbombe m/ vanilje – jordbær – marengskys – jordbærcreme

Nr. 74

  • Roulade m/ citroncreme – bær marineret i rom

Nr. 75

  • Nøddekage m/ friske bær – hjemmelavet vaniljeis

Nr. 76

  • Pære pocheret i vanilje m/ mascarpone/karamel is – chokoladesauce

Nr. 77

  • Halv ananas m/ div. frugte – hindbærparfait

Nr. 78

  • Islagkage m/ chokoladeis – mangosorbet – Baileys is – frisk frugt

Nr. 79

  • Cremet chokoladekage m/ frugt og hindbærparfait

Nr. 80

  • Rabarber islagkage m/ hasselnøddemarengs – jordbærcreme
Pris pr. kuvert: DKK
Download / Udskriv menu