Priser
Forret: 65.00 DKK
Hovedret: 149.00 DKK
Hovedret m/ kalvefilet eller oksemørbrad: 220.00 DKK
Dessert: 65.00 DKK
Forretter
Nr. 45
- Røget dådyrkølle m/ melon – salat – brød
Nr. 46
- Ørredmousse m/ lakserogn – citron – rødløg – creme fraiche – brød
Nr. 47
- Lun smørgratineret pandekagepose m/ spinat – krabbe på tomatbund
Nr. 48
- Rejer – krabbekød på sprød salat pyntet m/ tomat – agurk – flødedressing – brød
Nr. 49
- Oksecarpaccio m/ parmesan – frisk basilikum – soltørret tomatdressing – brød
Nr. 50
- Rejer i ingefær – purløgsdressing m/ mango og skiver af avocado – brød
Nr. 51
- Rejecocktail m/ rejer – æbler – mandarin – nødder – bladselleri – salat pyntet m/ citron – dressing – brød
Nr. 52
- Laks indbagt i butterdej m/ flødeost – spinat – purløgscreme
Nr. 53
- Varmrøget laks m/ frittata – let salat – melon – dressing – brød
Nr. 54
- Varmrøget laks m/ lun stuvet spinat – melon – brød
Nr. 55
- Tomatsuppe m/ urter – foccacia brød
Nr. 56
- Italiensk tapas-tallerken m/ div. pølser – oliven – æg – melon – ristet serranoskinke – rugbrødschips – tapenader
Nr. 57
- Rødtungeruller i tang m/ grøntsager – semibagte tomatbåde – brød
Nr. 58
- Tarteletter m/ høns i asparges pyntet m/ tomat – persille (2 tarteletter pr. person)
Nr. 59
- Små vandbakkelser anrettet m/ laksesalat og kylling – pyntet m/ let salat – dressing
Nr. 60
- Fisketallerken m/ indbagte kæmperejer – sød chilidressing – hvid fisk i filodej – spinat – tomat – ørredsalat – let salat – brød
Hovedretter
Nr. 61
- Kalkunbryst m/ citronolie – bacon – æble – rosmarin eller lammeculotte
- Stegte halve hasselbackkartofler m/ oregano
- Grillede grøntsager
- Tomatsalat m/ persille – løg – frisk mozzarella
- Cremet sauce
Nr. 62
- Oksefilet eller oksemørbrad
- Salat inspireret af årstiden
- Tomatsalat m/ urter – mozzarella – rødløg
- Stegte kartofler i både m/ krydderier
- Cremet sauce
Nr.63
- Kyllingebryst i cremet svampe/sherry sauce
- Kartoffel/courgettefad m/ rød peberfrugt
- Romainesalat m/ blåbær – friske porre – saltede mandler
- Bruschetta m/ tomatsalsa – urter
- Brød
Nr. 64
- Kalveculotte
- Kartoffellasagne m/ courgette – persillelag
- Salat m/ melon – ristede græskarkerner – blåbær – persille
- Cremet citron/salvie sauce
- Brød
Nr. 65
- Kyllingebryst m/ ost – urtefyld svøbt i serranoskinke
- Vilde og hvide ris – krydderurter
- Spinatblade vendt m/ sennepsdressing
- Ratatouille
- Brød
Nr. 66
- Helstegt okseculotte m/ hvidløg
- Eller marineret hjortekølle/oksemørbrad
- Haricots verts m/ baconsvøb
- Karotter (kartofler stegt i både) – ribsgelé
- Cremet sauce
Nr. 67
- Svinemørbrad m/ bacon
- Bagt kartoffelmos m/ hasselnødder
- Broccolisalat
- Grøn blandet salat
- Cremet svampesauce
Nr. 68
- Stegt fasanbryst
- Pommes Anna
- Ristede svampe
- Skorzornerødder m/ bacon
- Tomatsalat m/ rødløg – persille – ristede nødder
- Vildtsauce
- Brød
Desserter
Nr. 69
- Udvalg af skønne oste (3 slags) – hjemmelavet knækbrød – oliven – kompot af druer
Nr. 70
- Lun tærte m/valnødder – abrikos/sveskekompot – flødeskum
Nr. 71
- Lun æblegratin m/ kanelcreme – friske æbletern
Nr. 72
- Isbombe m/ brændte mandler – chokolade – friske bær/frugt
Nr. 73
- Isbombe m/ vanilje – jordbær – marengskys – jordbærcreme
Nr. 74
- Roulade m/ citroncreme – bær marineret i rom
Nr. 75
- Nøddekage m/ friske bær – hjemmelavet vaniljeis
Nr. 76
- Pære pocheret i vanilje m/ mascarpone/karamel is – chokoladesauce
Nr. 77
- Halv ananas m/ div. frugte – hindbærparfait
Nr. 78
- Islagkage m/ chokoladeis – mangosorbet – Baileys is – frisk frugt
Nr. 79
- Cremet chokoladekage m/ frugt og hindbærparfait
Nr. 80
- Rabarber islagkage m/ hasselnøddemarengs – jordbærcreme