Forret
- Ceviche anrettet i små glas (marineret rå fisk m/ hakkede tomater – avocado – frisk koriander – frisk salat – citron)
- Hjemmebagt koldhævet brød
Hovedret
- “Fyld-selv” tacoskaller m/ pulled chicken
- Stegt flanksteak m/hvidløg
- Stegte mørbradbøffer marineret m/ ingefær i let flødesauce
- Fintsnittet kål m/ chili – løg – persille – citronoliedressing
- Små saltbagte kartofler
- Skåle m/ revet cheddar – tomat – forårsløg – bulgursalat m/ urter og abrikoser – snittet salat – lune svitsede majskorn – lækre oliven
- Krydderurtesmør
- Guacamole
- Lemon creme fraiche dressing
- Chili salsa
- Ekstra stærk chili-dip
- Hjemmebagt brød
Dessert
- Cremet chokoladekage
- Hjemmelavet bourbon-vaniljeis
- Friske frugter – bær