Forret
- Ceviche anrettet i små glas (marineret rå fisk m/ hakkede tomater – avocado – frisk koriander – frisk salat – citron)
 - Hjemmebagt koldhævet brød
 
Hovedret
- “Fyld-selv” tacoskaller m/ pulled chicken
 - Stegt flanksteak m/hvidløg
 - Stegte mørbradbøffer marineret m/ ingefær i let flødesauce
 - Fintsnittet kål m/ chili – løg – persille – citronoliedressing
 - Små saltbagte kartofler
 - Skåle m/ revet cheddar – tomat – forårsløg – bulgursalat m/ urter og abrikoser – snittet salat – lune svitsede majskorn – lækre oliven
 - Krydderurtesmør
 - Guacamole
 - Lemon creme fraiche dressing
 - Chili salsa
 - Ekstra stærk chili-dip
 - Hjemmebagt brød
 
Dessert
- Cremet chokoladekage
 - Hjemmelavet bourbon-vaniljeis
 - Friske frugter – bær