Forret
- Serranoskinke m/ melon
- Scampirejer m/ citron – krydderurter
- Carpaccio m/ parmesan – frisk basilikum – soltørret tomat
- Italienske pølser
- Bruschetta m/ tomatsalsa – basilikum
- Brød
Hovedret
- Lun stegt svinekam m/ rosmarin – hvidløg – honning
- Lun stegt lammekølle m/ hvidløg – rosmarin
- Lun saltimbocca (tyndt skåret kalvekød) m/ serranoskinke – salvie i hvidvinssauce
- Grøntsager a la greque (løg – auberginer – peberfrugt – bønner – squash i hvidvinssauce)
- Små løg marineret i balsamico
- Panzanella: Toscansk salat m/ agurk – tomater – rødløg – bladselleri – brød tern i olie/vineddike dressing
- Ovnbagte bådkartofler m/ hele hvidløgsfed – oliven
- Salat m/ marinerede squash – let stegte rodfrugter – salat af forskellige blade – citronflager – saltede mandler
- Brød
Dessert
- Appelsinmarengs m/ appelsinfromage
- Cremet chokoladekage m/ chokolademousse
- Isbombe m /vaniljeis – sorbet
- Nøddekage pyntet m/ frisk frugt